Tunsori si tendinte din sezonul toamna-iarna 2015-2016

sezon2015-2016Fie ca ai parul scurt sau lung, felul in care arati, in care te prezinti in societate defineste stilul tau de viata, te reprezinta si te va face sa te simtiti bine. Pentru ca esti frumoasa!
In acest material ne propunem sa-ti prezentam tendintele sezonului toamna-iarna 2015-2016 in materie de tunsori si coafuri, prezentate la saptamana modei de la New York.

Tunsorile cu bretonul lung

breton_lung

Folosite in special ca tunsori de tranzitie in situatiile in care o trecere brusca de la un par lung la unul scurt v-ar surprinde pana si pe voi.
Se preteaza in orice combinatie coloristica dorita, sau mix, atata timp cat aceasta se asorteaza tenului vostru.

 

 

 

Tunsori pentru par scurt

PIXIE
pixie
Una dintre cele mai controversate tunsori pentru parul scurt, devenita celebra dupa ce a fost promovata de Victoria Beckham, Emma Watson, Aundrey Hepburn, Halle Barry si Natalie Portman.

 

 

 

BOB Asimetric
bob_asimetricRecunoscut pentru aspectul indraznet si sexy in acelasi timp, este o coafura recomandata persoanelor cu parul des, ce vor sa reduca din volum.

 

 

 

 

TOMBOY
tomboy

Coafura destinata caracterelor neconformiste ce vor sa adopte un look baietesc, cu tenta neglijenta dar si sexy in acelasi timp.
Prezinta avantajul ca poate fi adoptata in functie de trasaturile personale, atenuand defectele si accentuand avantajele fizionomiei.

 

 

POMPADOUR
pompadour
Devenita extrem de populara la jumatatea anilor ’50, este prezenta in lista sugestiilor pentru acest sezon in combinatie indrazneata de culoare cum ar fi ciocolatiu, rosu burgund sau blond platinat.

 

 

 

Tunsori pentru par lung

Aranjat rebel, liber, in coada, coc, impletit, etalat in culori mai mult sau mai putin conformiste, parul lung evidentiaza mai multa maturitate feminina, conservatorism, fata de tunsorile scurte, tineresti, indraznete. Dar toate acestea au un numitor comun: Sa reliefeze personalitatea fiecareia dintre voi, sa fiti sexy, atractive, frumoase.

Coada de cal laterala
coada_de_cal

Inspirate din anii ’80, revin intr-un mod mult mai elegant in tendintele acestui sezon prin prezente puternice pe podiumurile de moda, in show-uri ale marilor case (Dior, Prada).
Sunt deja utilizate de celebritati precum Cara Delevingne sau Rose Huntington-Whiteley.

 

 

Bretonul
breton

Podiumurile de la “Fashion Week” din New York au fost invadate in acest an de coafuri cu breton in toate stilurile.
Indiferent de aspect, clasic sau scurt, merita cu siguranta o incercare in acest sezon.
Celline, Saint Laurent si Bottega Veneta au prezentat bretonul in colectiile lor, ia ecourile au fost uimitoare.

 

Valuri naturale
valuri_naturale

Roberto Cavalli, Marni si Gucci, au prezentat in spectacolele lor coafuri cu valuri naturale.
Acest aspect, foarte usor de realizat, este una dintre tendintele de top din acest sezon.