Echipa

Cristina Grosu

Stilist & Coafor

Cu o experientă profesională deosebită, alturată unei deschideri reale către rezultat, este fară indoială una dintre cele mai bune alegeri cand vine vorba de profesionalism în domeniul stylingului feminin.
Veţi descoperi nu numai un bun profesionist dar şi un foarte bun consultant în ceea ce priveste alegerea dumneavoastră, atât din punct de vedere stilistic cât mai ales din punct de vedere durabil al sănătăţii scalpului şi al podoabei capilare.

Ana Moise

Stilist & Frizerie

Cu mult curaj, încredere in sine si multă viziune in ceea ce priveşte stylingul masculin, dublate de elanul specific vârstei, la care se adaugă ultimele tendinţe, este fără nici o exagerare unul din viitorii hair-artişti de care vom auzi cu siguranţă.

Ramona Nitu

Estetician & Cosmetica

Un cunoscător desăvârsit al tehnicilor de ultimă generaţie, lucru demonstrat prin calificările, calificativele şi rezultatele obţinute în ultima perioadă, cu o deosebită forţă de concentrare asupra detaliilor şi a rezultatului final, alături de o foarte bună orientare către calitate şi client, vă vor demonstra fără echivoc de corectitudinea alegerii dumneavoastră.